Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

  • Poštovani,

    na slijedećoj poveznici možete pronaći priopćenje od 14.3.2020. s novim uputama i mjerama Stožera civilne zaštite RH koje sadrže i mjere vezane uz međunarodni promet ljudi:
    Civilna zaštita
    Vlada RH

    Opširnije...

Novosti

Međunarodna i državna promocija Ivanca u Osijeku

osijek6Temeljem poziva, ovog vikenda boravili smo u Osječko-baranjskoj županiji i sudjelovali na manifestaciji u Osijeku.

U Osijeku su se po prvi put postrojile počasne povijesne postrojbe iz cijele Hrvatske to jest gradova koji njeguju ovakvu povijesnu baštinu, i to u čast 20 godina obnavljanja rada Hrvatskoga sokola Osječko-baranjske županije i 119 godina od osnivanja te udruge.
Ivanec se prema protokolu predstavio pokretnim povijesnim promotorom Ivanečkom rudarskom četom, jedinstvenim kulturno-turističkim proizvodom.
Ujedno je ovo bila prilika za uspostavu buduće zajedničke suradnje na temu baština-turizam-promocija, putem određenih kulturnih i turističkih sadržaja. Inače ovo je prvo naše gostovanje u Osijeku.
Ovim putem zahvaljujemo domaćinima na pozivu te na lijepom i ugodnom gostoprimstvu.
Više o manifestaciji u slikovnoj produkciji osječkih medija.

 

Foto: Josip Bilić/SiB.hr, Dalibor Bauernfrajnd-Osijek 031.com