Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

  • Poštovani,

    na slijedećoj poveznici možete pronaći priopćenje od 14.3.2020. s novim uputama i mjerama Stožera civilne zaštite RH koje sadrže i mjere vezane uz međunarodni promet ljudi:
    Civilna zaštita
    Vlada RH

    Opširnije...

Novosti

Izložba povodom Uskrsa

izlozba uskrs2015 21Turistička zajednica je u subotu, dan prije Cvjetne nedjelje, sudjelovala na tradicionalnoj izložbi povodom Uskrsa. Izložba se održala na otvorenome, ispred Gradske vijećnice.

Ove godine između ostalog upriličeno je kićenje Uskrsnog drvca što je posebno razveselilo najmlađe.
U programu su sudjelovale mnoge udruge s područja našeg Grada, Turistička zajednica i udruga Ivanečki vitezovi predstavili smo svoje suvenire i promotivne materijale. Uz navedeno na našem štandu pripremljena je i mini izložba starih Uskrsnih razglednica iz 1900.g.
Naš štand je dodatno bio oplemenjen Uskrsnom cvjetnom dekoracijom, za što je zaslužna cvjećara „Dalija“ vlasnice Jasminke Koranić, kojoj se ovom prilikom najsrdačnije zahvaljujemo!
Više u slikovnoj produkciji

 

Foto: Tomislav Vedak i TZ grada Ivanca