Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

 • Otvorenje planinarskog doma na Ivančici

  Opširnije...
 • Poštovani,

  na slijedećoj poveznici možete pronaći priopćenje od 14.3.2020. s novim uputama i mjerama Stožera civilne zaštite RH koje sadrže i mjere vezane uz međunarodni promet ljudi:
  Civilna zaštita
  Vlada RH

  Opširnije...

Novosti

Ribarska kućica u Trakošćanu

P1200364TZ grada Ivanca nedavno je sudjelovala na otvaranju Ribarske kućice u Trakošćanu.

Obnovljenu Ribarsku kućicu otvorio je Ministar zašite i okoliša Mihael Zmajlović uz prisutnost visokih državnih i županijskih uzvanika.
Ovaj hvalevrijedan projekt svakako će oplemeniti turističku ponudu naše mikroregije, posebno uz prisutnost prekrasnog jezera i bajkovitog dvorca. Samim time sve se više pružaju mogućnosti povezivanja turističkih sadržaja, posebno u okviru nedavno osnovane PPS destinacije, gdje je Ivanec nezaobilazna karika.
Smatramo da budućim intenzivnim radnjama kvalitetnom strategijom i promišljanjem u povezivanju sadržaja i proizvoda naša Županija će imati ponudu za obilazak i zadržavanje posjetioca i turista tijekom cijele godine. Svakako ćemo opravdati slogan, Hrvatska 365-doživi Hrvatsku tijekom cijele godine.
Više u slikovnoj produkciji.