Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Neiskvarena priroda

P1210541Poštovani,
evo nekoliko fotografija iz područja našega Ivanca. U ove sparne i vruće dane dobro dođe malo elektronskog osvježenja našeg prekrasnog i neiskvarenog prirodnog okoliša koji uvijek spremno dočeka sve dobronamjernike.

Možemo doživjeti provirivanje sunca kroz guste krošnje, otvorenost i pristupačnost putova, hladovinu bukova drveća, poneku prirodnu skulpturu, srnu koja znatiželjno promatra, šumsko cvijeće pa i puža koji neumorno pokušava puzeći doći do svog cilja. Da, svakako toliko nam potrebnu svježinu i bistrinu vode koja prolazi usjecima uklanjajući sve prirodne i ljudske prepreke….
Lijepo je živjeti u našemu kraju, doživjeti ovo iskustvo iako svjesni da nismo utjecali na ovu ljepotu, nego što više pojedini „dobronamjernici“ pokušavaju isto uništiti ….
Fotografije nastale prilikom terenskog obilaska u cilju pripreme jednog budućeg zajedničkog projekta.