Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Trški dnevi v Žužemberku

IMG 6481Tradicionalno i ove godine se nastavlja kvalitetna međunarodna suradnja Tz grada Ivanca i Turističkog društva Suha krajina iz susjedne Slovenije.

Temeljem poziva sudjelovali smo na turističko kulturno- viteškoj manifestaciji „Trški dnevi v Žužemberku“ i predstavili našu bogatu baštinu putem udruge Ivanečki vitezovi – povijesne postrojbe Vitezova ivanovca .
Manifestacija se odvijala na autentičnom povijesnom lokalitetu uz prisutne mnogobrojne srednjevjekovne sadržaje
Aktivnost u Sloveniji ujedno je bila prilika da putem brošura, suvenira i promo materijala promoviramo i približimo naš Grad, Županiju, partnere ali i Hrvatsku mnogobrojnim prisutnim posjetiocima. Za isto veliku zaslugu imaju naši vrijedni, ustrajni i atraktivni vitezovi u pratnji jedne elegantne viteške dame. Svi zajedno su svojom pojavom plijenili pozornost i dodatno zainteresirali prisutne skupine za buduću suradnju, a posjetioce da posjete Ivanec i Hrvatsku.
Realizaciju ovog međunarodnog susreta je pomogao grada Ivanec.
Zahvaljujemo na pomoći oko realizacije , posebna zahvala domaćinima na hvalevrijednom domaćinstvu i ugodnom druženju !