Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Posjet izletištu "Šumska vila"

1. P1260233Nedavno temeljem poziva vlasnika Darka Gecija posjetili smo buduće Izletište gdje se prisutni intenzivni radovi privode završetku i sve više lokalitet poprima vizure konačnog proizvoda.

Sam objekt nalazi se u Vuglovcu-podnožju Ivančice s zapadne strane na lijepom lokalitetu okružen šumom i potokom iz kojeg se čuje glasan klopot izvorske vode spuštajući se prirodnim kaskadama.
Objekt je izgrađen je od drva, cigle i kamena te su upotrjebljena tradicionalna obilježja izgradnje u kvalitetnom spoju prošlosti i sadašnjosti. Svakako je zanimljiva dominanta natkrivena velika terasa s koje se pruža pogled prema šumama planine Ivančice.
Prema riječima vlasnika planirane su smještajne jedinice, kušaonica, ugostiteljska ponuda, prezentacijske aktivnosti kao i razni sportski i društveni sadržaji. Nedavno je ovdje održan međunarodni susret Can-Am Adventures, gdje se okupilo oko 130 vozača četverocikala.
Uz objekt se nalazi i bazen čiji radovi su pri završetku. Isto će svakako dodatno oplemeniti sadržaje te zainteresirati posjetioce.
Više u slikovnoj produkciji.