Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Prezentacija natječaja Ministarstva turizma za dodjelu bespovratnih sredstava

1. pb 110516U srijedu, 11. svibnja, je održana prezentacija Javnog poziva Ministarstva turizma za dodjelu bespovratnih sredstava iz Programa konkurentnost turističkog gospodarstva. Prezentacija je održana u Gradskoj vijećnici grada Ivanca, uz prisutnost vlasnika OPG-ova, obrtnika, zadrugara, predstavnika tvrtki i turističkih djelatnika, prezentaciju su održali voditelji EU projekata zaposleni u Projektnom uredu Grada Ivanca.

Uz prisutan veliki interes u raspravu nakon izlaganja uključili su se mnogobrojni zainteresirani za izradu projektne dokumentacije u cilju apliciranja i dobivanja bespovratnih potpora.
Ovom prilikom ispred Tz grada Ivanca Boris Jagetić Daraboš elaborirao je prisutna iskustva još od 2007. g koja su u proteklom razdoblju značajno korištena po ovoj osnovi, te su ostvarene financijske potpore. Isto nam je uvelike pomoglo u realizaciji mnogobrojnih sadržaja. (Izrada rudarskih i viteških odora, razvoj suvenira i manifestacije, nabava opreme za izlaganje, izrada i postav smeđe signalizacije….) Tijekom proteklih godina svi projekti su samostalno izrađeni od strane Tz grada Ivanca. U raspravi je sudjelovala i direktorica Poslovne zone Ivanec Lana Labaš, a uključio se i gradonačelnik Milorad Batinić koji je između ostalog također iznio prisutna pozitivna iskustva od strane Tz grada Ivanca.
Hvalevrijednim samim formiranjem projektnog tima grada Ivanca zasigurno će uroditi plodom u interesu šire društvene zajednice, posebno onih subjekata koji su u fazi razvoja svojih projekata. Usluge projektnog ureda su besplatne.