Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Pethrasti - OPG Marković (buduće izletište)

3. P1260529U malom naselju Punikve nedaleko od Ivanca, čija je izgradnja u tijeku, smješteno je izletište "Pethrasti". Naziv preveden s kajkavskog narječja na književni podrazumijeva pet stabala hrasta. Ta stabla okružuju staru klijet i restoranski dio te daju upečatljivu autentičnost samog prostora. Osim stabla hrasta, prostor se nalazi u sredini bujne i bogate zelene šume koja obuhvaća još običan grab, i brojne druge vrste.

Izletište je idealno za bijeg od sumorne svakodnevice jer odiše tišinom prožete cvrkutom ptica, te čistoće zraka koji omogućuje prostrana šuma. Osim osluškivanja razigrane prirode, izletište je planirano za razne sportsko-rekreacijske aktivnosti i društvene sadržaje poput stolnog tenisa, odbojke na pijesku i igrališta za one najmlađe. Kako bi se energija izgubljena kroz sportske aktivnosti nadoknadila u restoranu moći će se, kroz bogatu gastronomsku ponudu, kušati vrhunska tradicionalna jela. Za sve ljubitelje vina u vinskom podrumu vlasnika Markovića moći će kušati domaće i kvaliteto vino. U smještajnom objektu planirano je oko 10-tak kreveta što je dovoljno za jednu sportsku ekipu ili pak obitelj sa djecom, no za detalje trebalo bi pričekati do konačne realizacije koja bi kroz godinu do dvije trebala biti dovršena, prema riječima vlasnika. Za kraj, izletište je sinonim prirodnog bogatstva i ljepote koja pojedincu ponovno puni istrošene „baterije“ i priprema za nove pobjede pa stoga s nestrpljenjem iščekujemo krajnji rezultat. Obilazak i posjet realiziran temeljem poziva vlasnika. Više o obilasku u slikovnoj produkciji.