Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Prigodni poštanski žig

Razglednica Ivanec1Turistička zajednica povodom 620. obljetnice pisanog spomena grada Ivanca inicirala je izradu prigodnog poštanskog žiga br. 10, kojeg će izraditi Hrvatska pošta u Zagrebu. Pozivamo sve građane Ivanca i ostale zainteresirane na jedinstvenu uporabu žiga koji će biti dostupan na jedan dan u poštanskom uredu Ivanec i to 24.06.2016. Nakon tog dana žiga će biti trajno pohranjen u muzeju Hrvatske pošte.

Uz žig povodom obljetnice izradit će se i prigodne tiskovine, omotnica i razglednica kao i poštanska naljepnica Pepeljuga-Cinderella. Same tiskovine će biti producirane u ograničenoj količini i obilježene brojevima Ivanečkog kluba kolekcionara. Autor žiga i tiskovina je Boris Jagetić Daraboš.
Primarni cilj je obilježiti značajnu obljetnicu, a samim time napraviti indirektnu i direktnu promociju grada Ivanca na globalnoj razini što nam i uspijeva s obzirom da se prigodni žig već sad nalazi na službenim stranicama Hrvatske pošte.