Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

 • Otvorenje planinarskog doma na Ivančici

  Opširnije...
 • Poštovani,

  na slijedećoj poveznici možete pronaći priopćenje od 14.3.2020. s novim uputama i mjerama Stožera civilne zaštite RH koje sadrže i mjere vezane uz međunarodni promet ljudi:
  Civilna zaštita
  Vlada RH

  Opširnije...

Novosti

Pomorska bitka u Bakru

67234329 2477125199005996 7075248863929434112 nTemeljem poziva Tz grada Bakra i povijesne postrojbe Gradske straže Bakar 1848. Sudjelovali smo na međunarodnoj manifestaciji „Pomorska bitka“, koja se održava povodom Dana grada Bakra.
U rekonstrukciji povijesne bitke kada su Mlečani 1616. godine posljednji puta pokušali osvojiti Grad Bakar napadnuvši ga sa mora sudjelovale su mnoge gostujuće skupine i povijesne postrojbe.
Naš Grad, ujedno kao jedini predstavnici iz Županije predstavljali su članovi povijesne postrojbe Vitezovi ivanovci. Na manifestaciji predstavili smo se i putem brošura i suvenira s ciljem promocije grada Ivanca i Varaždinske županije.
Sudjelovanje je realizirano u koordinaciji i pripremi Tz grada Ivanca uz suorganizaciju udruge Ivanečki vitezovi te prisutnu pomoć Grada.
Ovom prilikom zahvaljujemo domaćinima na jako lijepom i toplom domaćinstvu.


Foto: TZ grada Bakra, Gradska straža Bakar i udruga Ivanečki vitezovi