Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

 • Otvorenje planinarskog doma na Ivančici

  Opširnije...
 • Poštovani,

  na slijedećoj poveznici možete pronaći priopćenje od 14.3.2020. s novim uputama i mjerama Stožera civilne zaštite RH koje sadrže i mjere vezane uz međunarodni promet ljudi:
  Civilna zaštita
  Vlada RH

  Opširnije...

Novosti

Trški dnevi v Žužembergu

67082980 2480703821981467 1470091718291357696 nTemeljem poziva sudjelovali smo na turističko kulturnoj manifestaciji „Trški dnevi v Žužemberku“ i predstavili našu bogatu baštinu putem udruge Ivanečki vitezovi – povijesne postrojbe Vitezova ivanovca .
Tradicionalno se nastavlja kvalitetna međunarodna suradnja Tz grada Ivanca i Turističkog društva Suha Krajina iz susjedne Slovenije .
Na autentičnom povijesnom lokalitetu uz mnogobrojne srednjevjekovne sadržaje unutar i oko zidina starog grada u Žužemberku, veliku pozornost svakako su privukle prezentacije međunarodnih skupina iz europskih zemalja.
Ujedno je ovo bila prilika da putem brošura, suvenira i promo materijala promoviramo i približimo naš Grad, Županiju, partnere ali i Hrvatsku mnogobrojnim prisutnim posjetiocima.
Podsjetimo, da je ovu međunarodnu aktivnost pomogao Grad Ivanec.
Svima ovom prilikom najsrdačnije zahvaljujemo na pomoći oko realizacije , posebno domaćinima na hvalevrijednom domaćinstvu i ugodnom druženju !


Foto: Turističko društvo Suha Krajina, Dolenjski list i Udruga Ivanečki vitezovi