Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Podjela cvijeća

podjelacvijeca 4Turistička zajednica grada Ivanca je i ove godine osigurala shodno financijskim mogućnostima besplatnu podjelu cvijeća ciljano na zanimljive turističke lokalitete kao i na frekventna područja kojim prolaze posjetioci i turisti (vodenica u Margečanu, Friščićev mlin, mostovi, bunari, ...).

 Redovnim aktivnostima od 2006. g. nastavljamo suradnju s svim zainteresiranima u cilju zadržavanja kontinuiteta cvjetnog i hortikulturnog oplemenjivanja šireg gradskog područja s određenim direktnim i indirektnim aktivnostima.

Cilj nam je, podizanja opće razine kvalitete životnog prostora domaćem stanovništvu tako i unapređenje turističkog prostora za potencijalne turiste-izletnike.
Posebno veliki doprinos tome daju naši građani koji svojom osobnošću i marljivim radom uspijevaju hortikulturno uljepšati svoje objekte i okućnice a time i naš Grad u cjelini.