Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

 • Otvorenje planinarskog doma na Ivančici

  Opširnije...
 • Poštovani,

  na slijedećoj poveznici možete pronaći priopćenje od 14.3.2020. s novim uputama i mjerama Stožera civilne zaštite RH koje sadrže i mjere vezane uz međunarodni promet ljudi:
  Civilna zaštita
  Vlada RH

  Opširnije...

Kako do Ivanca?

Posted in Servisne informacije

Karta

Autobusom
Autobusom je najjednostavnije do Ivanca stići iz Varaždina jer su autobusne linije redovite i česte u toku dana. Varaždin je dobro autobusnim linijama povezan s Zagrebom.

Do Ivanca je iz Zagreba moguće stići i direktnom linijom koja prometuje na relaciji Zagreb – Krapina – Ivanec – Varaždin. Ova linije prometuje jednom ili dva puta dnevno.

Za točan vozni red preporučamo kontaktirati informacije Autobusnog kolodvora Zagreb na telefon: 061/ 313 333 (www.akz.hr) ili informacije Autobusnog kolodvora Varaždin na telefon: 060 / 333 555 (www.ap.hr).

Vlakom
Vlakom je do Ivanca moguće stići iz Varaždina. Prometovanje vlaka nisu toliko česta tokom dana kao autobusa, ali je moguće isplanirati termine. Informacije o voznom redu moguće je dobiti na telefon: 060 333 444 ili na adresi (www.hznet.hr)

Cestom
Do Ivanca je moguće stići cestom:
iz smjera Varaždina kroz Vidovec, Jurketinec, Gredu i Stažnjavec
iz smjera Zagreba autocestom do Sv. Križa Začretje gdje se skidamo s autoceste, kroz Novi Golubovec i Lepoglavu do Ivanca
iz smjera Zagreba autocestom za Krapinu, dalje za Macelj, Trakošćan, Bednju, Lepoglavu i Ivanec
iz smjera Zagreba kroz Sv. Ivan Zelinu, Novi Marof, Varaždin, Ivanec
Osim ovih glavnih cestovnih prometnih pravaca, postoje i neke prečice koje ne preporučamo bez korištenja auto karte.