Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

 • Otvorenje planinarskog doma na Ivančici

  Opširnije...
 • Poštovani,

  na slijedećoj poveznici možete pronaći priopćenje od 14.3.2020. s novim uputama i mjerama Stožera civilne zaštite RH koje sadrže i mjere vezane uz međunarodni promet ljudi:
  Civilna zaštita
  Vlada RH

  Opširnije...

Sportski ribolov

Posted in Ugostiteljstvo, kulturni i sportski objekti

Ivanečki kraj bogat je slatkovodnom ribom. Športsko ribolovno društvo "Ivanec" gospodari vodama na ovom području, pa je u njihovoj nadležnosti rijeka Bednja od izvora do Završja, dio rijeke Plitvice, cijeli tok rijeke Bistrice, svi ivanečki bajeri i ivanečka Jezera, te bajeri u Cerju i Brodarevcu.

Na ovom području može se loviti šaran, amur, smuđ, štuka, linjak, diver, babuška, žutooka, karas, som, pastrvski grgeč i druga riba.

Ribički dom u Ivancu smješten uz bajere, kapaciteta je 60 mjesta i 200 mjesta na vanjskoj natkrivenoj terasi. Domom se mogu koristiti članovi Kluba.


ŠRD Ivanec
Mirka Maleza 82
42240 Ivanec
Kontakt osoba: Branko Matijević
GSM: +385 (0)98 446 565