Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

 • Otvorenje planinarskog doma na Ivančici

  Opširnije...
 • Poštovani,

  na slijedećoj poveznici možete pronaći priopćenje od 14.3.2020. s novim uputama i mjerama Stožera civilne zaštite RH koje sadrže i mjere vezane uz međunarodni promet ljudi:
  Civilna zaštita
  Vlada RH

  Opširnije...

Sportska dvorana

Posted in Ugostiteljstvo, kulturni i sportski objekti

Sportska dvorana djeluje u sklopu Srednje škole Ivanec i koriste je svi sportaši grada Ivanca i rekreativci. Dvorana je pogodna za rukomet, mali nogomet, košarku i odbojku. Tribine su kapaciteta 1500 mjesta, a kod održavanja koncerata dvorana može primiti još 1500 osoba. Po potrebi se dvorana može pregraditi na 3 dijela. Dvorana raspolaže sa 7 garderoba s tuševima, fitnesom i ugostiteljskom ponudom. Dvoranom se do 15,30 koristi Srednja škola Ivanec, a iznajmljivanje dvorane je moguće u terminu od 15,30 do 23 sata. Dvorana je u cijeloj Hrvatskoj poznata zbog zimskog malonogometnog turnira koji slovi za jedan od najpopularnijih u Hrvatskoj, a povremeno se u njoj održavaju koncerti i velike rasprodaje odjeće i obuće.

Srednja škola Ivanec
E. Kumičića 7
42240 Ivanec
Kontakt osoba: Mario Kramar
Tel. +385 (0)42 781 512