Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

 • Otvorenje planinarskog doma na Ivančici

  Opširnije...
 • Poštovani,

  na slijedećoj poveznici možete pronaći priopćenje od 14.3.2020. s novim uputama i mjerama Stožera civilne zaštite RH koje sadrže i mjere vezane uz međunarodni promet ljudi:
  Civilna zaštita
  Vlada RH

  Opširnije...

Tenis centar Ivanec

Posted in Ugostiteljstvo, kulturni i sportski objekti

Tenis centar Ivanec djeluje od 1995. godine. Raspolaže s 3 teniska igrališta, od kojih je jedno pod rasvjetom. S dolaskom hladnijeg vremena, u listopadu podiže se balon koji ostaje 6 mjeseci. U okviru Tenis centra djeluje i škola tenisa pod vodstvom Kruna Poje i Ivana Hrga.
Osim teniskih igrališta, u sklopu Tenis centra nalazi se i igralište za sportove na pijesku (rukomet, odbojka, nogomet), uređeno je igralište za djecu, a za članove kluba postoji i mogućnost okrepe osvježavajućim napicima.

Tenis centar Ivanec organizira tradicionalni turnir povodom Dana grada Ivanca, turnir za parove koji se održava poslije blagdana Velike Gospe i božićno-novogodišnji turnir za parove.

Tenis centar Ivanec
Varaždinska bb, Ivanec (bivše sajmište)
Najam terena:
Vladimir Canjuga, prof.
GSM: +385 (0)98 268 199
Radno vrijeme: ljeti od 08 do 23 sata, zimi (pod balonom) od 10 do 23 sata.
Škola tenisa:
Kruno Poje, GSM: +385 (0)91 527-7867
Ivan Hrg, GSM: +385 (0)98 524-337