Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

 • Otvorenje planinarskog doma na Ivančici

  Opširnije...
 • Poštovani,

  na slijedećoj poveznici možete pronaći priopćenje od 14.3.2020. s novim uputama i mjerama Stožera civilne zaštite RH koje sadrže i mjere vezane uz međunarodni promet ljudi:
  Civilna zaštita
  Vlada RH

  Opširnije...

Restoran BVB

Posted in Ugostiteljstvo, kulturni i sportski objekti

Uz cestu koja od Ivanca vodi prema Prigorcu s lijeve strane smješten je restoran BVB. Restoran je kapaciteta od čak 180 sjedaćih mjesta, pa se u njemu često organiziraju različiti skupovi i svečanosti poput gljivarijade, umjetničkih izložbi, svadbenih svečanosti, poslovnih prezentacija i ručkova. Prostor je ugodan za boravak i moderno uređen.

Vanjska terasa dovoljna je za 30 ljudi, a osobit ugođaj boravku na terasi daje šum vode koji stvara potok Bistrica. Ponuda hrane uz specijalitete internacionalne kuhinje obuhvaća i tradicionalne slastice ovoga kraja. Iz bogate ponude pića ističemo gverc i domaću rakiju. Ispred restorana je prostrano parkiralište dovoljno za 50-ak automobila.

Restoran BVB
Rajterova 14
42240 Ivanec
Tel. +385 (0)42 781 977
Radno vrijeme: od utorka do četvrtka od 9 do 24, u dane vikenda od 09 do 01, a ponedjeljkom restoran ne radi.