Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

 • Otvorenje planinarskog doma na Ivančici

  Opširnije...
 • Poštovani,

  na slijedećoj poveznici možete pronaći priopćenje od 14.3.2020. s novim uputama i mjerama Stožera civilne zaštite RH koje sadrže i mjere vezane uz međunarodni promet ljudi:
  Civilna zaštita
  Vlada RH

  Opširnije...

Novosti

Gospodarski sajam u Varaždinu

Gospodarski sajam IMG 20190531 120505Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. i ove godine su organizirali za sve gospodarstvenike ivanečkoga kraja zajednički nastup i predstavljanje na Gospodarskom sajmu u Varaždinu, koji se održavao 31. svibnja i 1. lipnja 2019. na Kapucinskom trgu u centru Varaždina.

U sklopu sajma sudjelovala je i Turistička zajednica grada Ivanca.
Na sajmu su se predstavili obrtnici, poduzetnici, gradovi, općine, OPG-ovi, vinari, modni dizajneri, likovni umjetnici, udruge, ugostitelji, domaće radinosti, inovatori i auto kuće s područja sjeverozapadne Hrvatske.
U dva dana održavanja sajma posjetitelji su mogli razgledati sajamsku izložbu, održane su prezentacije, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika te degustacije proizvoda.