Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

 • Otvorenje planinarskog doma na Ivančici

  Opširnije...
 • Poštovani,

  na slijedećoj poveznici možete pronaći priopćenje od 14.3.2020. s novim uputama i mjerama Stožera civilne zaštite RH koje sadrže i mjere vezane uz međunarodni promet ljudi:
  Civilna zaštita
  Vlada RH

  Opširnije...

Novosti

Biciklijada "Med skrajski bregi"

DSCF2553

U nedjelju je održana tradicionalna 9. biciklijada „Med skrajski bregi“ u Salinovcu. Relacija bicikliranja bila je Salinovec-Stažnjevec-Druškovec-Ribić Breg-Jerovec-Ivanec-Salinovec u ukupnoj dužini od 30 kilometara. Lijep sunčan dan privukao je 114 sudionika iz nekoliko Županija koji su se odazvali ovoj lijepoj manifestaciji. Posebno upečatljivo bilo je na dijelu mlinarske šetnice u Bistrici, gdje su svi zastali kod mlina Antuna Levanića. Tom prilikom je Vesna Štruklec u suradnji s Tz gradom Ivanca prezentirala tradicionalne mlinarske aktivnosti. Svi sudionici mogli su kušati stare naše tradicionalne mlinarske delicije pripremljene od nekoliko vrsta brašna.
Biciklijadu je organizirao DŠR Salinovec, a Tz grada Ivanca kao suorganizator manifestaciju je dijelom financirala uz pruženu ostalu pomoć, te osigurala promotivne materijale za sve sudionike.
Primarni cilj manifestacije je popularizacija cikloturizma na ivanečkom području na čijim projektnim aktivnostima se radi unatrag određenog razdoblja.

Više o manifestaciji putem slikica.


Foto: TZ grada Ivanca, DŠR Salinovec, Kruno Poje