Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

 • Otvorenje planinarskog doma na Ivančici

  Opširnije...
 • Poštovani,

  na slijedećoj poveznici možete pronaći priopćenje od 14.3.2020. s novim uputama i mjerama Stožera civilne zaštite RH koje sadrže i mjere vezane uz međunarodni promet ljudi:
  Civilna zaštita
  Vlada RH

  Opširnije...

Otvorenje planinarskog doma na Ivančici

Posted in Pozivi/Promocije

Otvorenje planinarskog doma na Ivančici

Prema dobivenim informacijama od predsjednik HPD-a Ivančica Borislava Kušena i službenoj objavi na stranicama HPD Ivančica, ovog petka (15.05. 2020) ponovno se otvara planinarski dom na Ivančici. Svim planinarima i izletnicima biti će na raspolaganju hladni i topli napici koje će moći konzumirati vani, na klupama, dok se jela neće posluživati. Svi posjetitelji pozvani su da se strogo pridržavaju svih propisanih mjera zaštite i samozaštite koje su izdale epidemiološke službe i Hrvatski zavod za javno zdravstvo, a naročito onih koje se odnose na obvezu poštivanja razmaka između skupina posjetitelja.