Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

 • Otvorenje planinarskog doma na Ivančici

  Opširnije...
 • Poštovani,

  na slijedećoj poveznici možete pronaći priopćenje od 14.3.2020. s novim uputama i mjerama Stožera civilne zaštite RH koje sadrže i mjere vezane uz međunarodni promet ljudi:
  Civilna zaštita
  Vlada RH

  Opširnije...

Pizzeria "Oaza"

Posted in Ugostiteljstvo, kulturni i sportski objekti

Pizzeria "Oaza" svojim gostima nudi domaće specijalitete spremljene u krušnoj peći. Iz bogate ponude posebno izdvajamo zlijevku, zagorske štruklje, meso iz banjice, a u svakodnevnoj ponudi je i domaći kruh. Osim standardne ponude pića, u Ivonjskoj klieti možete probati vina šire ivanečke regije, a vlasnik Branko Dušak najavljuje dodatne novitete i obogaćivanje vinske liste ponudom biranih vina iz vinogorja Ivanca i okolice.

Objekt je klimatiziran i raspolaže sa 60 sjedaćih mjesta i 30 mjesta na terasi. Vlastito parkiralište je dovoljno za 15 automobila, a u blizini se nalaze i javna parkirališta.

Pizzeria "Oaza" - obrt Elektropunkt
Ulica akademika Mirka Maleza 12, Ivanec
Vl. Branko Dušak
Tel. +385 (0)42 782 204
Fax. +385 (0)42 781 005
Radno vrijeme: svakodnevno od 07 do 24 h, subotom i uoči praznika od 07 do 01 h.